Over ons

Over ons

Ehovenier

Wij zijn Ehovenier! Een complete tuin aanleggen of slechts kleine veranderingen? Wij doen het zorgvuldig, snel en u bent altijd verzekerd van een goed resultaat. Wij beschikken over de juiste apparatuur om uw tuin perfect te kunnen aanleggen en onderhouden.

Of het nu gaat om het zetten van een schutting, het plaatsen van een vijver, leggen van sierbestrating, het snoeien van een haag of kappen van een boom, wij verzorgen alles voor u!

Daarnaast zijn wij een officiële Hornbach partner en kunstgras dealer. Hierdoor kunnen wij eenvoudig uw bestelde producten direct plaatsen.
Over ons

Meer dan honderd tuinen aangelegd

Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van eenvoudige tot aan premium tuinen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een groene tuin of juist een tuin die onderhoudsarm is.

Wij leggen daarbij ook vijvers, verlichting en diverse andere elektronica aan voor in de tuin. Met onze gecertificeerde collegas weet je zeker dat jouw tuin het droomplaatje wordt zoals je dat voor ogen hebt.
U kunt bij ons terecht voor ontwerp, onderhoud en aanleg. Voor zowel de grote als de kleinere projecten. Ehovenier helpt u graag!

Kom in contact!

Heeft uw vragen of plannen voor een nieuwe tuin? Neem dan gerust contact met ons op! Wij voorzien u graag met een vrijblijvende offerte.
Sitemap
EHOVENIER © 2022 CREATED BY VGI WEBSITES & ZO. PREMIUM WEBDESIGN SOLUTIONS.