Schuttingen

Schuttingen

Standaard schuttingen

Een goede stevige schutting schermt jouw perceel af en zorgt voor jouw privacy. Daarbij is het een belangrijk onderdeel van jouw tuin.

Dat het stevig moet staan is logisch met ons Nederlands weer, maar het moet er ook gewoon goed uitzien. Je kijkt er namelijk op uit elke keer als je de tuin in kijkt.

Wij maken en plaatsen schuttingen vervaardigd vanuit duurzame materialen. Wij selecteren ons hout op basis van ecologische footprint en op duurzaamheid. Met het juiste onderhoud kunnen onze schuttingen er jarenlang tegenaan.
Schuttingen

Schuttingonderhoud

Er is niks zo vervelend als een schutting die bij een fikse stormbui uit de grond wordt getrokken. Het is een onaangename verrassing om in jouw tuin een scheve schutting aan te treffen.

Vaak is met regelmatig onderhoud een bestaande schutting prima staande te houden. Wil je zeker weten wat de staat van jouw schutting is? Vraag het de schuttingexperts van Ehoveniers om ter plekke een vrijblijvende inspectie uit te voeren en jou van een gedegen advies te voorzien.
Eindeloze mogelijkheden met Ehovenier

Uw droom tuin start hier!

Onze Diensten

Andere diensten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Tuinen

Jouw tuin is ons werk. Wij maken van jouw tuin een droom om in te verblijven. Van het hele jaar in bloei tot onderhoudsarme tuinen.

Bomen

Wij getrainde boomspecialisten en weten vrijwel elke boom te behandelen op ziektes, te verhuizen of te verwijderen.

Veranda's

Het hele jaar het gevoel dat je buiten zit? Wij leveren topkwaliteit veranda's die snel gezet worden.
U kunt bij ons terecht voor ontwerp, onderhoud en aanleg. Voor zowel de grote als de kleinere projecten. Ehovenier helpt u graag!

Kom in contact!

Heeft uw vragen of plannen voor een nieuwe tuin? Neem dan gerust contact met ons op! Wij voorzien u graag met een vrijblijvende offerte.
Sitemap
EHOVENIER © 2022 CREATED BY VGI WEBSITES & ZO. PREMIUM WEBDESIGN SOLUTIONS.